(Català) Les puntaires celebren la Mercè 2017

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Els jardins del passeig de Sant Joan barceloní van acollir dissabte 23 de setembre una trobada de puntaires amb la participació de grups procedents no només dels barris de la capital catalana sinó també de poblacions del territori.

Les autoritats del districte van voler veure de prop la gran varietat de tècniques i estils que treballaven les 210 persones reunides. Oferim aquí una mostra del que van poder veure també els passejants, sorpresos de la vitalitat de la creació artística produïda amb un simple fil.