Welcome to our new webpage!

Lace makers around a table doing their crafts

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Hola a tots i totes!

Després d’un període de temps hem aconseguit fer una de les coses que moltes de vosaltres ja ens havíeu demanat, TENIM WEB NOU!

Encara manquen algunes coses, principalment recopilar imatges de totes les puntes que les nostres meravelloses sòcies creen durant el dia a dia. Tot i això, seguim treballant perque pugueu obtenir les últimes notícies. Aviat fins i tot podreu consultar les trobades que hi haurà durant l’any, cosa que us serà de molta utilitat ja que no us haureu de barallar amb la memòria per saber on heu guardat el butlletí ;).

Fins la pròxima doncs, i mantingueu-vos a l’espera, encara no hem acabat d’afegir coses al web.